Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rödvinet

Rödvinet på mina läppar

Kärleken tas på allvar

Livet ses klart

Att älska alla är lätt

tack alla ni som finns

poeter.se är ni som jag alltid minns!




Fri vers av flickan i spann
Läst 418 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-05 21:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och här kommer en hyllning från en poet som skriver hellre än bra,men som vaskar gullkorn var dag, brukar finna ett och annat hos dig!
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann