Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*


Luftslott

Du sitter bakom mig på min stol
håller dina armar varmt kring min midja

Du smeker kärleksmusik ur din fiol
klär av mig med din lyrik

Du säger vi begår alla våra brott
men håller din hand kring illusionen

Vi bygger längtan i vårt slott

men vi river visionen




Epione-09




Fri vers av Epione VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-05 22:27



Bookmark and Share


  Quasimodo
Svävande mellan dröm, illusion och verklighet i ett uttryck för längtan till det som känns och blir nära i en längtan!!!
2009-05-06

  Miss Mod
Känns skör och vacker.
2009-05-05

  erkki
Här är du lite mera mystisk men lika vackert melankolisk. Du har mycket att ge!
2009-05-05

    ej medlem längre
En fantastiskt fin dikt... Ett luftslott byggt av vackra rimmade ord.. Att få bo där .. i längtans salar ...
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP