Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte helt allvarlig trudelutt om Damer i allmänhet...


AftonBön

Kvinna!

Om Du åtmistone inte vore så underbar

Om Du åtminstone kunde vara

Stavgångare
Folkpartist
Tokig nazist

Om du bara kunde vara något annat
Än Tänkande
Och Vacker

Då slapp jag våndas...




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 384 gånger
Publicerad 2005-09-20 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother