Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mikroskopisk Pro Eto...


Post Scriptum

De Räknade Orden
Är Tre
Och Endast Tre

Varken Död eller Amen
Är ett av Dem

Men Du är ett.




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 329 gånger
Publicerad 2005-09-20 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother