Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att dricka är mänskligt...


Alkohol

Jag är trött på
Att dricka
Ensam

För det finns
En gospel
I varje flaska

En sång
En dikt
Ett rop på Gud

Gospeln i flaskan
Skall sjungas i canon

Det är
Sorgligt att
Jag är en så
Begåvad solist




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 675 gånger
Publicerad 2005-09-20 00:34



Bookmark and Share


  Kicki Karlén
Ja, många som dricker är begåvade solister, gillar den vinklingen. Fint skrivet... förklarar exakt vad det är som får oss att dricka, de positiva känslor som föds i ruset.
2006-09-07

  Markattan
Bitter i sin ton, men högst välformulerad och bra.
2005-10-02

  Johan Gullic
Det är än värre att dricka i kör, alkoholen är tyvärr tjuven i detta drama.. ändå håller vi den så varmt, varför!!?

Gillar dikten, välskrivet och pricksäkert!
2005-09-20

  Smultris
Riktigt snyggt skrivet.... Bittert men snyggt...

Tycker mycket om dessa ord.
2005-09-20
  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother