Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa dagar..


Fulsjukan

Ibland är det bara så att fulsjukan infinner sig, den kommer som ett brev på posten. För en tid sedan så gick jag av ett långpass efter många timmars osovande. Sliten och trött hoppade jag i mina hemmastickade tofflor, något för stora blåvitrandiga sådana, ett linne som sett sina bästa dagar samt ett par säckiga mysbyxor. Sminket åkte av och ögonen var röda och svullna. Gick till kylskåpet och fann ett par grillade revbensspjäll..mums perfekt och färdigt. DÅÅÅÅ ringer det på dörren såklart. Herregud, kikade snabbt i kiken och såg en snygg och välklädd man stå där.
HJÄLP.............
 In i badrummet, vad ser jag, jo revbenskryddor runt munnen och kött mellan tänderna, snyggt tillsammans med de röda ögonen. Slängde av mig tofflorna, drog ner tofsen på huvudet och tänkte vad sjutton skit samma, vi ska ju inte gifta oss, åtminstone inte idag. Det var min hyresvärd som kom på besök och ville tala om mitt garage bla bla bla. Han kliver in och då upptäcker jag att han har ett hål på sin strumpa, just så där pinsamt att tån letar sig ut ur hålet hela tiden..han vet att det finns där, han kämpar verkligen med att hålla fokus på garageprat. :))

Oh vad skönt tänkte jag där jag stod och hade fula sjukan. Jag hoppade i mina goa tofflor och satte upp toffsen på sniskan igen. Vi samtalade en stund men mitt fnitter låg och gurglade i halsen och blicken letade sig osökt sig ner på hans fot.
Efter en stund gick han och jag skrattade ur mig, <<<<<<<<<<Även solen har sina fläckar...
Ha en fina sjukan dag idag. ;))




Fri vers av Epione VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-06 08:25



Bookmark and Share


  Miss Mod
Härlig text.
2009-05-10

    ej medlem längre
Muntertext var precis det jag behövde-gillade verkligen bilden med revbenstrådar som passar fint till svulna ögon-Kul,Tack!
2009-05-07

  ~Leonardo~
*ler gott* visst händer sådant...kul situation liksom. Nä...det går ju inte alltid att ligga på topp. kul story!
2009-05-06

    ej medlem längre
Fulsjukan slår till när man minst anar det.. hos min igår kväll.. Den märks bara när man får besök. Men det är inte så mkt att göra ngt åt.. Bara till att skrika rakt ut framför spegeln:-)
2009-05-06

  erkki
Jag sitter och skrattar högt i min ensamhet. Association: Köpte snabbt en villa 1972. Bullar i ugnen! Säljaren och hans säljare låg i luven på varandra om en takskada. Besiktning med var sin advokat. På den tiden tog inte äldre herrar av sig skorna. Jag krävde detta av pur nyfikenhet. De hade toviga strumpor men tyvärr inga hål...
Hålet i taket? Det hade blivit mitt problem. La om alltihop. Kunde inte begränsa mig på den tiden heller.
2009-05-06

    leelee
Ha ha ha!
Kunde se dig (eller mig) med revbenspäll mellan tänderna. Snyggt.
Drog på munnen flera gånger här.
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP