Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

onsdagen 6:e maj är en mycket vacker dag

 

 

- jasså..säger du det..?

- ja, det är en mycket vacker dag

- jasså..säger du det ?

- jodå..onsdagen den 6:e maj är en mycket fin dag

- jaha..

- och vacker

- jasså..säger du det..?

- jadå..och en mycket fantastisk trevlig dag också

- jasså...säger du det ?

- ja det säger jag..en mycket fin och vacker trevlig fantastisk dag

- jasså..säger du det ?

- ja, det gör jag..en ovanligt rik och bedårande vacker dag

- jasså..säge..

-..du det ?

- ja det gör du..du säger att det är en riktigt bedårande vacker och fin dag idag..

- jasså gör jag ?

- ja det gör du..

- varför säger jag så då ?

- för att jag skall fråga dig varför du tycker det

- varför tycker jag det då ?

- för att det är onsdagen den 6:e maj

- och varför är det det då ?

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-06 11:03



Bookmark and Share


  glittertindra
mycket finns det i denna värld att fundera över.... :)
2009-05-21

  Nina Ahlzén
haha-skön glidning i texten. "en ovanligt rik och bedårande vacker dag.."
fattar inte varför jag dör av skratt där..;)
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#