Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slickar hellre på en gråsten, än blodet mellan dina ben kära lillasyster


jag slickar hellre på en gråsten
än blodet mellan dina ben
sa jag till lillasyster
oförstådda med kroppens funktion

gubbarna visste dock kroppens samtliga funktioner
samt hur en flickas kropp på tio skulle behandlas...enligt dom
bilder av hur fem män knullar min syster
om och om igen
på liggerunderlaget
stackars flicka, ska inte få känna barren emot ryggen
det sticker ju så

fastetsat

liggunderlaget gick också sönder




Fri vers av Skäl till själ
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-06 14:31



Bookmark and Share


  objekt3
jag vill säga för att du är ickeåskådare får du skriva jag har varit flickan och skrivit hundra metafordikter (och mer utan metafor) om temat som är så flersvårt att höra och som uppenbarligen skall vara sådär blasé att bära.

BRA! stjärna. (även för det feministiska perspektivet)
2012-01-05

  Maria Natasja
vad kan jag säga?...du gör ont,du är fantastisk, du berör, du skriver, du lever...Du skakar om mig. Välkommen tillbaka!!!!!!
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Skäl till själ
Skäl till själ