Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lost in love

Med
Dig skulle jag kunna stå ut med att leva i en fuktig skokartong bredvid en motorväg

För
dig skulle jag kunna ta ner en bit av månen
och servera med en kopp te

Av
dig vill jag bara ha kärlek
















Fri vers av rocksolid
Läst 304 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-06 17:34



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Skönt romantiskt konstaterande:-)
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

rocksolid
rocksolid