" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Ha ha charad you are..

Berörde alla de punkter som
inte fick beröras
vi spelade teater
men vårt egna jag visade sig
i alla scener
~~

Beslutet var fast
vi skulle inte känna
bara utnyttjas i
distans och avstånd
från hjärtat
~~


Bortom skuggor
gungade vi högt
lät kontroll och måsten
falla till marken som dunbolster
Inga tankekedjor och band
störde vår charad
~~

Nu packar vi förnuftets ryggsäck och går vidare
utan att vända oss om
~~

Tror vi

Epione-09




Fri vers av Epione VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-06 17:53



Bookmark and Share


    Rolf Lindström
Det var bra beskrivet att verkligen kunna vara de man vill och inte bunden av verkligheten..
2009-05-07

  ~Leonardo~
tänker på slutet "tror vi" tänker på allt man ändå bär med sig, med eller mot sin vilja. Och man lurar inte minst...sig själv,
2009-05-06

  erkki
Har Du spelat Strindberg på teater?
Häftigt!
2009-05-06

    ej medlem längre
Bra med förnuftstyrningen.. en svår konst dock
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP