Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min syster.


Varför du?


Varför var det just du
Som aldrig fick se morgonsolen?

Varför var det just du
Som aldrig fick känna snöflingorna på tungan?

Varför var det just du
Som aldrig fick se körsbärsblommorna slå ut?

Ja, varför var det just du
Som aldrig fick se världen?

Varför var det inte jag?






Fri vers av -October-
Läst 435 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-06 18:02



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Ja vilket under det är att få leva inser man kanske inte förrän man jämför sig med någon som inte fick.Glädjen och vemodet möts så fint i denna dikt.
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

-October-
-October-