Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjälp mig i världen

jag har väntat länge nu
jag har väntat på de som
bestämmer
på dom som vet

jag kan ingenting
vet ingenting
förstår ingenting

jag är en ingenting
en ingenting i världen

Nu vill jag
att du
du som är mitt allt
ger mig
det som behövs
det som krävs
och det som varje varelse känner ett behov av

allt det
skall du
ge mig
erbjuda mig
du skall visa mig
vad världen säger
vad världen bestämmer

Jag har väntat länge
på dig
bara dig




Fri vers av chocoa2
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-06 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chocoa2