Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emellanåt är det självklart

Emellanåt sätter sorgen in
och stannar
utan att förklara vart den är påväg
bedövar

Emellanåt är det bara en väg
som svänger
utan att förklara vart den är påväg
prövar

Emellanåt är det självklart
och ärligt
utan att behöva förklara vart det är påväg
öppnar




Fri vers av Hubbishelena
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-06 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena