Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Darling, time for brake some rules, she said.  Make the world take the Gift of somthing new and surprising. "Rosen på tårtan"

är känslorna frågor eller påståenden? dessa bristande avvecklingar och inflationer ;P




efterrätt - Darling, time for brake some rules

 

 

ser jag utanför det jag vet jag har innanför

och vill bevara

 

känner jag jämlikhet i en regelrätt kamp för lära känna

känner jag ödmjukhet i en lika stark inre kamp

för nära känna

släppa in tar lång tid

 

känner jag stiltje om inga rosor

känner jag likgiltighet om inga taggar

 

känner jag mig så känner jag dig som min spegel

känner jag spegeln så känner jag bara mig

 

känner jag dig nej

förvåna mig

 

 

blir jag uttråkad av att se mig själv

rör jag om i grytan så bilden blir annan

 

sätter till sista kryddan

 

doften stegras

och middan smakar mer

 

överraskningar

 

rosen äts först eller sist

 

förvåna mig

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-07 03:26



Bookmark and Share


  blaite
Ja vad känner man..bra text..blaite
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri