Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linnea minns


Jag minns inget mer
Sa Linnea
Minns snart ingenting
Men du minns väl oss
Sa målarn
Vi stod där alla 3

Javisst sa Linnea så jävla dum är jag inte, men jag får piller
För minnet
Jaha men vaddå, kan du namnet på de där
Gladiolius väl?
Gladiolos, nä, de är PENSEÈR ser du väl
Ryter hon nästan i
Hehe där ser du sa målarn
Ge den där doktorn de där pillren
Han behöver dom nog själv

Dessutom så kan ni ju tävla
I korsordslösning och se
Vem som minns mest och bäst
Så skrattade vi alla 3
Och njöt av skratten som ekade
I gången vid rabatten…
Linnea har tydligen glömt
Att hon har dåligt minne…




Fri vers av LassO
Läst 300 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-07 20:16



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Å så talande!
2009-05-08

  anits VIP
Mycket vackert och fint......
2009-05-07

  Queen_of_Rain
Så vackert. titeln är så otroligt fin.
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO