Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av kärlek till min vän Andreas.


Ekot av svansång

Fåglar har hållits fångade här;
vitt dun ligger spritt över golvet
som snö på aprilmark,
som molnfria dagar ditt sorgeår
- nu är rummet tomt,
så när som på ekot av svansång
och då när du lämnat mig,
när du lagt på luren
och tystnaden trycker över min panna,
då känner jag mig inte
fullt lika ensam.




Fri vers av 99knivesinside
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-07 13:34



Bookmark and Share


  Gunnar Odhner
gillar ditt sätt att skriva, flytet
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside