Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi skulle sova



Det var sent,
vi skulle sova.
Du bad mig
smeka din rygg,
långsamma,
varsamma smekningar.
En oskyldig kyss
och inget kunde
stoppa oss.

Utmattade
somnade vi
sida vid sida,
ännu senare.




Fri vers av Anna H
Läst 546 gånger
Publicerad 2004-06-09 16:50



Bookmark and Share


  Maria Diamond
*applåder*
så oerhört bra, känner igen mig så mkt

2004-08-14

  camilla2
det där känner man ju igen...
2004-06-18

  Ola Rydberg
Det är ju som bäst när det händer spontant
Bra skrivet !!
2004-06-09

  Tothem
en kort vacker dikt med mycket innehåll! En varsam kärleksakt. Juvligt! Tack
2004-06-09

  Roger VIP
Så framkommer en passionerad kärleksstund. Ömt och fint beskrivet.

2004-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H