Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det innersta


Han fick de innersta av henne
De vackraste hon kunde ge
Inget är finare
En väg in i hennes liv
En dyrk till allt
Utan begränsningar

Han fick
Nyckeln
Till hennes lägenhet
Som en present och som
En bekräftelse på vad hon önskade
Att alltid ha honom där




Fri vers av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-07 18:49



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Nyckeln till hjärtat och till lägenheten...då är man bekräftad som önskad och efterlängtad
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO