Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*


I dina ögon

 

 

I dina ögon
blommar alltid ängsblomman
I dina ögon hon får näring
växer fri och
vildvacker

Låt henne växa fritt
så blommar hon i
din evighet

 ~~*~~

Epione-09




Fri vers av Epione VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-07 19:23



Bookmark and Share


  issac.a.m
Så underbart
2009-05-08

  erkki
Bra. Jag försöker få hustrun att förstå att blommor gör sig bäst i naturen. "Tänk dig själv att bli sågad längs fotknölarna!"

Bland snittblommor skulle jag känna mig hemma!

Det blev en krukväxt!
2009-05-08

    ej medlem längre
Ja vilda blommor är alltid vackrast i det vilda! Härlig text detta!
2009-05-08

  ~Leonardo~
Så ska en vacker blomma skötas helt visst...bravo
2009-05-08

    leelee
Mmm en del människor får oss att blomma upp...vinter som vår...
Vildvacker ger mig lyckokänslor.
2009-05-07

    ej medlem längre
Ängsblomma ... ett ord med många soliga associationer. Svensk sommar, fjärilars färgprakt, frodigt högt gräs med vippor...
Kommer först att tänka på blåklocka.. sedan rödklöver..
En fin dikt om en blomma som inte bör plockas och sättas i vas
2009-05-07

  Miss Mod
Epione! Låt henne växa fritt, så vacker ljuvlig text.
2009-05-07

  erkki
Du får ängsblomman att framstå som det ultimata vackra. Naturens självklara överlägsenhet. Det från människans rovdrift totalt oberoende. Dofter, vindar, solstrålar, ljus grönska och harmoni.
Det dröjer sig kvar.

Tills man minns den färska komockan man trampade i!
2009-05-07

  friheten
wonderful
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP