Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att spinna silke över bråddjup


En dag kommer atombomben explodera
och saltsyran återinta blodomloppet
Det är inget antagande
minnen slår sig alltid ur cementen

Men att desarmera kostar på
och än är himlen ljusblå
Vårfåglarna banar väg genom de gröna löven
Vem vågar krossa sarkofagen då?




Fri vers av HQ
Läst 409 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-07 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ