Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det gick fortare än fort, fast jag tänkte på nåt annat.. i början


och jag låter mig sjunka


har slutat leta efter djup
rör mig på ytan med
nästippen ovanför ögonen
och dyker in i förställning
skräller värre än nånsin
en varning
ett eko
från så många gånger förr

vänder på sängen
nästippen fastborrad i kudden
andas tystnad av ensamhet
skräller högre än ekon
från röd himlen ovanför
kom du..
jag väntar

har jag nånsin hört dig lyssna
på tystnaden..
fått dig förstå mörkret
som fäller osedda tårar..
och jag låter mig sjunka
för du väntar ovanför




Fri vers av frantic
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-07 23:30



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag tycker om ord som dessa
jo, faktiskt även dessa
trenne liljor förtjänte den
2010-01-31

  Miss Mod
Tack frannie, låter dina rader sjunka in, bygga bo.
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic