Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten

Den ligger som ett mögligt frö i min mage
Den gror, väntar på att få explodera
Tryckvågorna får mig att må illa
Min kropp vrider sig av smärta
Förtvivlan sprider sig i själen
Det är fuktigt, mörkt och kallt.
Telefonen ringer, jag svarar
det är du, fröet kryper ihop
Det finns kvar, men jag känner det inte längre.




Fri vers av Redwine
Läst 342 gånger
Publicerad 2005-09-20 14:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt bra förklarat om ensamhet och ångest. Det enda jag skulle vilja tipsa om är att skriva ihop "tryckvågorna" till ett ord.
2005-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine