Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita drömmar


doftande av gammal öl

unken

cigarett-stinkande andedräkt
sådan kryper du intill

utan annat val

reser jag till min
vita glömska

tätt omslingrad av sval
barmhärtig

slöjlik dimma

här vilar jag
tills det är
över

och jag vill aldrig

mera

minnas




Fri vers av Tothem
Läst 470 gånger
Publicerad 2004-06-09 17:16



Bookmark and Share


  Anna H
Utan annat val... Jag tror du ser att det finns ett annat val även om det är svårt och jobbigt att ta sig dit. Ingen ska behöva gömma sig i glömska! Gammal öl och cigarett-stinkande andedräkt är ingen höjdare!
2004-06-09

    liza
så ska det kännas!
2004-06-09

  Anette Blomberg
Varför denna skuld. Uppgivet men starkt!
2004-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Tothem
Tothem