Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Randigas skäl, stjäl, själ

Jag sitter och dåsar framför TV:n
Och då kommer reklamen
Den är alltid högre i ljud
Fast TV4 sitter och fjantar och förnekar detta
Varje gång, den s k ”tittarombudsmannen”
Tar upp det

Men så kommer de
Röda korset, hjälp
Sen kommer, Bli fadder åt en tiger
Senare, så kommer ett barn
Rosabandet vill ha pengar med
Robban och Fylking med sin vandring

Och nån miljöorganisation
Man undrar om de endast är sånt
Som kallas välgörenhet
Som har råd med TV reklam….
Man kanske får ändra slogan
En svensk tiger är numer
En svensk tigger…




Fri vers av LassO
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-08 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO