Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grunden



Likt ler och långhalm hör ihop, likaså hör älska och älskas samman.
Det ena stärker det andra och vice versa.
Det är det som gör ömsesidig kärlek så stark och hållbar.
Och en stark kärlek är grunden till ett långvarigt förhållande.
Något att bygga resten av ett gemensamt liv på.



© Boa Berg
2009-04-27
00:16





Övriga genrer av Boa Berg
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-08 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg