Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se eller känna

I ljuset ser vi sanningen med ögonen,
I mörkret känner vi det med själen,
Men där blir vi rädd och backar tillbaka in i
ljuset där vi kan se vad som
Sker.
Där vi har kontroll och fasta steg,
Men där kan vi inte märka,
När hinder och falska känslor,
Förblindar våra ögon som gör att vi virrar runt i
En värld av ljus.
Så vilsen att vi glömmer ett
Litet men kraftfullt ljus som skiner,
Själen.
Där kan inget omformas eller ändras,
För där får bara en liten mening plats.
Du är sanningen.




Fri vers av gloria
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-08 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gloria