Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

honungskaka

kärlek är som en honungskaka
med tusentals av små hål.
i varje hål finns det ett sätt att
se eller förstå kärleken,
man kan se det genom styrka,
man kan se det genom vänskap,
eller sig själv att se på livet eller genom andra.
Ja, det finns så mycket mer,
till och med genom hat eller rädlsa
kan man även förstå mer av vad kärlek verkligen är
genom det.
många har gått genom mörkret för att
se hur ljust kärleken skiner.
alla dessa tusentals hål leder till
samma ljus.




Fri vers av gloria
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-08 21:32



Bookmark and Share


  Nanna X
hej, jag gillar verkligen tanken i den här dikten!
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

gloria