Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad händer...?

vad hände med alla drömmar
allting som jag ville göra
alla planer jag såg fram emot
vad hände med modet
styrkan
alla framtidsplaner

vad hände

hur kan allt bara försvinna
hur kan allt som förut har varit viktigt
inte betyda någonting längre
hur kan glädjen
orken
bara försvunnit

hur kan självförtroendet bara smälta
självkänslan sluta existera
hur kan man se sin egen spegelbild
stå kvar
möta ögonen
och släppa självföraktet

hur gör man för att bli vän med sin hjärna
hur lär man sig acceptera
förvandla det negativa till någon positivt

hur gör man för att hitta mening
i det meningslösa




Fri vers av Frida Fredriksson
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-08 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Fredriksson
Frida Fredriksson