Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömn

 

 

tröttheten är monumental

huden bokstaverar nekande

ögonen bara finns där

inte mer

kroppen

existerar

sömn

 

snart

sömn




Fri vers av micke marin
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-08 23:27



Bookmark and Share


  genni VIP
Sömn är viktigt :)
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin