Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytlighet



Vridstyvheten i ytligheten

beskär konflikten (försök till sanning)


Rösten torkar i insikten

av konsekvensen


Min illusion om livet

äger en pågående fraktur


Jag har genomskådat alla

mjuka glasväggar


Jag trär min hand igenom ytligheten,

vattnig och motståndslös


Vattnet dör

precis som livet,

när ytligheten talar

och livet tiger




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-08 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP