Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sammetslena ögon...mjuka ord...kittlande tankar...


Det där stället

Du vet älskling

det där stället

där du fann

min darrande kropp


Det där stället

där jag såg dig

i mitt huvud

framför min näthinna


Det där stället

i min kropp

i mina tankar

i min själ


Den platsen

där jag vill...

vill möta dig

i en mjuk kyss


känna dina varma

läppar

mot mina

ge den vibrerande

lust jag vill ha


När ska vi hitta

den gemensamma

plats

där darrande lust får mötas


Jag sitter här

i mörkret

väntar

hoppas och tror

vi möts min fantasi...


Du med de sammetslena ögonen...




Fri vers av sulimaa
Läst 450 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-09 00:06



Bookmark and Share


  issac.a.m
En härlig möteplats..vackert
2009-05-09

  Lejonhjärtas poesi
Tjusigt ju, den platsen och det stället vill man uppleva med sin älskade gång på gång...
2009-05-09

  blaite
Fint..
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa