Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På pumpen!


"Wooden heart"

 

man kunde säga att det är stumt
men det vore inte sant
jag kan förnimma elasticitet
vibration av ljudvågor
som väntar regn

förstummat
vore mer korrekt
eller förvedat

det blev illa åtgånget
men det pulserar
det sköter sig
via underjordiska kanaler
och snart börjar det nog drömma
om hud igen




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 327 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2009-05-09 01:13



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Det känns som någe är illa åtgånget här i texten
kan det vara känselnärven?
Något annat som inte är som det borde vara?
Kan det vara så att känselspröten är borta på någe sätt
2009-06-08

  Sturesdotter
Fin o stark!!!
2009-05-09

  aol
så underbar beskrivning hur hjärtat läker sren bravissimo Måna
2009-05-09

  Elaine.S VIP
Bra beskrivning det där...av ett läkande.
Allt behöver sin tid, slutraden är mäktig för
tänk så sårbart det pulserar i väntan.

"snart börjar det nog drömma
om hud igen"
2009-05-09

  Carola Zettergren
Jo du..så alldeles fantastiskt ENASTÅENDE BRA!!!!
2009-05-09

    ej medlem längre
Emotionell bypass och flödet återkommer!?
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger