Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oss..


Vill sjunka in i dig och din famn...
vill vila mig i dig..
sluta mina ögon ett tag..

sen öppna dom och vara hos oss...
göra livets sysslor och delta..
skratta inspireras kittlas..

få nåden att känna mig hemma..

den finns hos dig..




Fri vers av micke marin
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-09 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin