Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dags nu för lite glädje :)


lite glädje..

 

 

slår några kullerbyttor och krumbuktar mig för dig

i gräset det frodiga och friska

på verandan av trä sitter du och kikar på morgonsolen och mig

med mjukt kaffe kanel och kärlek

en dag för oss

en gåva 

hihi

vad ska vi göra nu månne?




Fri vers av micke marin
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-09 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin