Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
4 barnbarnet


En ny själ på jorden

Nu har det hänt,

en ny människa på jorden













VÂLKOMMEN!!!!




Övriga genrer av Christine Sabel
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-09 11:11



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Tillkomsten ÄR lika Fascinerande varje gång !
2009-05-23

  Cosmic Johanna
Ett litet mirakel varje gång:-)
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel