Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ambivalensens och ångest


djävul vs ängel

Jag har aldrig berättat för någon,
men jag har små monster på insidan
som gnager i min ryggmärg,
hugger sylvassa knivar i mitt hjärta,
sliter ut allt jag har
& skrattar åt min ensamhet

Jag har en djävul på min högra axel
som viskar till mig
att jag är värdelös
han säger mig
att jag aldrig någonsin kommer att lyckas
för jag är
totalt värdelös

Jag har en liten ängel
på min vänstra axel
som säger försynt att jag visst kommer att lyckas
Hon säger mig
att jag är bra
och jag vill så gärna tro henne,
men det är svårt när djävulen verkar så övertygad




Fri vers av Glaaskupan
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-09 18:04



Bookmark and Share


  Desire'e
bra uttryckt ..känner igen d där
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Glaaskupan
Glaaskupan