Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Destruktiv vänskap


För dig

Jag var tyst,
sa inte ett ord till någon
jag kvävde hellre mig själv
än att skvallra
& fyllde på med fler och fler hemligheter,
men visst är det outhärdligt
att bara hålla en massa hemligheter
inom sig,
men jag sa inte ett ord

För dig

Och nog har jag fått stå ut med mycket,
du
och dina
alltid du
men jag stod upp
och lät dig lätta
medan jag tog emot

För dig

Man kunde nästan skymta min gloria
när jag stod där och rev sönder mina vingar

För dig

Men nu står jag inte längre
nej
jag står inte
ut
jag försöker bara pussla ihop
mina sargade vingar
och det enda jag ger är mitt
plågsamt slående hjärta
som jag så länge försökt kväva

Och jag släppte taget,
står inte mer
ut
och jag tror jag gjorde rätt

För dig

(även om du inte vet något än)




Fri vers av Glaaskupan
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-09 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glaaskupan
Glaaskupan