Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg hösten komma...


Såg hösten komma...


Gulröda löv

fångade i

solens sista

kvällsglitter.




Fri vers av Idun 1
Läst 341 gånger
Publicerad 2005-09-20 19:11



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Mycket mycket vackert fångat i bara några rader - snyggt
2005-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1