Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstklar


Höstklar morgon,

då molnen vilar sig

mjukt

i havets stilla

spegel.




Fri vers av Idun 1
Läst 355 gånger
Publicerad 2005-09-20 19:24



Bookmark and Share


  Rachel Roth
underbart!
2005-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1