Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma andas barn


ÖVERGREPPEN

Och morden som planeras

I Georgien

Kommer att ge världen

Sorg, igen…

Snart…


"och ingen törs göra nåt"

(som Polen 39, samma andas barn)




Fri vers av LassO
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-10 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO