Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjärnsläpp, skrivkramp...


Hackade rader

Vill skriva vackert, men ack
vet inte hur eller vad
Rimmarskivan har fått hack
det blir nog ingen rad

Läser aning avundsjukt
dikt av Mäster Setterlind
Han skriver melodiskt mjukt
jag är nog ordsättarblind

För stunden får det vara
denna uppgift ges ett "pass"
Vill lära Siri klara
räcka husse vacker tass




Fri vers av hawkeye
Läst 204 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-10 14:46



Bookmark and Share


  Marie Å
Kan bara hålla med Molnspanare
du rimmar så bra
2009-05-10

    ej medlem längre
En inspirerande skrivkramp måste det varit som slagit klorna i dig!
2009-05-10

    ej medlem längre
Om du skriver så här .. när du har skrivkramp.. så är det nog många som blir avundsjuka*ler*
Sköna rimmande rader
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye