Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så jag känner ibland


Jag behöver...

...ett ställe bara för mig själv
vara ensam ett tag inte vara rädd för något
inte tänka på vad som kan hända imorgon.
Jag kan vara rädd för varje steg som jag tar.

Försöka tänka på att jag ska vara modig och vara
stark för det är bara det sättet som jag måste visa
att jag är inte rädd för någon.





Fri vers av sesi
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-10 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sesi
sesi