Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

egna sådden egna maten

 

 

 

åren går

säg gör dom

 

kontakter består ej

nej dör dom

 

själv blir ensammen kvar hur än

 

nu går klubban på andra läppar

i samma skäppa med annan hand

 

sås samma korn åt folken

 

moral består om etik är svår

att släppa

är vår att knäppa en 

 

felsådd på näsan

 

 

den resans spår är din gårdags

dags resultat för framtid

 

när världen vänder emot

gäller bra last inför resan

 

**

Fare Thee Well the Journey

Fairytale of Tell Well

in public as in hell

 

of living own

tracks in responsibility

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-10 19:23



Bookmark and Share


  blaite
Skumt härlig..Blaite
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri