Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
två dygn med tvååring


Energin tryter

Puhhh

vi är inte 25 längre

nu tog mormor över

nuu ska vi




vila




och



vara





egoistiska





hmm




Övriga genrer av Christine Sabel
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-10 21:03



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Fin beskrivning.
*ler*
2009-06-09

  Michaela Dutius
Underbara ljuvliga efterrätt...men man är inte tjugofem längre....
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel