Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så hägrar drömmens raseri

Så hägrar drömmens raseri

i smäktande tangotoner

från ett harmonicum

Jag förs bort av huldran och näckens famntag

i nordens hinna

Så gingo tid, så färdslades alléna

en ock envar i midnattslång timma

längs väg och lomma och krokig

stig i ängslig sed och vänja




Fri vers av Gisela Nordell
Läst 126 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-10 21:57



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Fantastiskt skriven dikt, en diktform som jag käner igen från den stora mästarna.
2009-05-10

  Ronny Berk
drömrik naturlyrik som tilltalar, förför och bortför under bruset av smäktande toner, näcken och huldran hand i hand
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell