Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
70´s... somfrånigårfilmer. jepp nu börjar man bli gammal och fölika sig. förstå saker.. mysigt^^ gillar nuet. tack ni som gjort mig till jag :D


grundämnens reaktioner

 

 

vankar oro
inom stockväggar

sneglande
stålpinnar

sänggrus väckte


jo det var
speciellt med strupar


näreld intim täthet

och skaft i trä

 

solgrillad efterglöd
farligt för fötter

svalka mellan tår
stål igen


saknas en tältpinne
ligger den här

lika så spiken
från haspen

små minnen av metall
sjuttiotal

total frihet
du var bortförd

 

och kniven gäller än

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-10 23:39



Bookmark and Share


  blaite
Du är grym..
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri