Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovetande dagar av längtan

Funderar, mediterar
Dagen består av tankar
Anstränger mig för att synas
För att du ska uppfatta mina känslor

Trevande försök att komma nära
Men annat dyker upp i mellan
Iskalla spjut penetrerar kroppen
Är dina lögner vita eller sanna

Plågande, opersonliga sms ekar fram
Är det du, hur ska jag veta ?
kanske ledsen, kanske med ett leende
Det som jag älskar, det som jag saknar

Vill veta allt, vad du känner, tänker, gör
Vilka du umgås med och skrattar åt
Vill vara en av dem, vill var den som vinner
Jag vet ej, men jag längtar








Fri vers av Redwine
Läst 373 gånger
Publicerad 2005-09-20 21:56



Bookmark and Share


  Матрёшa
så ..gullig nästan naiv (i brist på mer passande ord, ursäkta) känsla du beskriver perfekt, alla har vi nog vandrat där i sådana kvalfyllda känslor. Jag känner allt för väl igen mig. I like this one. =)
2008-02-05

  Jesse
skulle inte kunna beskriva de bättre själv...
hemsk o veta att allt man försöker göra egentligen e förgäves...
man hoppar, skriker, vrålar tills tårarna börjar falla...
men ändå så går folk förbi alldeles övetandes...
lika väl vill både jag o du synas...
men hur man än sätter viljan till går människorna omkring en med ögonbindlar...
2005-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine