Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text till tusen; min tusende för denna sväng - börja anlita blundablikmetoden på utkast kanske ^^


stämjärn

 

 

skrev 

 

landade

 

drev

 

blandade

 

blev

 

andade möten

 

lappkast drömlast och liv av lust

och reprimand

vi har sand på skinnet vännen

sand

 

tar du min hand ska jag laga

det som brast

spänna det som fastnade i

band

 

för jag hör hur det ska låta

 

stämjärn ska hanteras

varsamt

även i andras hand

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-11 02:28



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Härligt låt orden flöda.
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri