Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. jag gillar när måsar klagar - eller är det vi på dom..eller hur är det.. egentligen


makten gud och en skrattmås utanför

 

 


och det är lustigt

när all omgivning har tryckt ner
det sanna hjärtat
som alltid
varit naket och Guds närmaste



och kanska bara därför
blivit överkört

 

ställler sig Makten upp
och predikar



sök Gud

 

och skratten ekar vidare

i tomma
Hjärtan

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-11 03:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri