Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jamen klart man kan den, så beroende som man är..man, eller jag.. ;P  det gällde inte fotboll


socker

 

 

 

en touch av dig då

och det jag har levt nu

 

 

skillnaden mellan

äkta socker och

hermestas

 

 

vitt emot vitt

smaken skiljer

 

och mängden koncentratet

 

och

innehållet

 

jag tar dig hellre längre

naturligare

 

än vagt oberoende

 

med följande bieffekter

ännu ej kända

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-11 06:41



Bookmark and Share


  blaite
Du är så j-a självklar och bra..
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri